Plat dak - Roofing

Een lekkend dak is de schrik van elke huiseigenaar. Nattigheid krijgt daardoor kans om binnen te dringen en onderdelen van het pand aan te tasten, zoals plafonds, muren etc. 
Tijdig vervangen en onderhouden van dakbedekkingen is daarom van groot belang voor het behoud van uw huis of firma.
Lekkages zijn vervelend en brengen altijd schade aan de constructie eronder. Daarom hebben meldingen van lekkages bij ons altijd voorrang zodat de schade beperkt blijft en u als klant tevreden zal zijn.

Bij bitumineuze, ook wel platte- of baanvormige daken zijn de meest gebruikte materialen APP en SBS dakrollen (grijs met leislag). Wij werken met gemodificeerde dakbedekkings rollen van A kwaliteit en leveren uitsluitend kwaliteitswerk af. Ook het vervangen van dakbeschot en de isolatie.p.i.r. of p.u.r. met diverse dikten op of onder de bedekking behoordt tot de mogelijkheid. We hebben veel ervaring en kennis met de toepassing hiervan op het gebied van condensatie. Uiteraard verzorgen wij ook het milieuvriendelijk afvoeren van het oude materiaal. Van uw platte daken kunnen wij ook een zonnig dakterras met tegels, bankirai maken. Hiervoor kunnen we ook een eigen opgang en goedgekeurd hekwerk voorzien.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Contacteer ons! Of ga terug naar het overzicht van onze diensten.

Vanwymelbeke | Heulestraat 54, 8560 Gullegem | tel : 056 22 15 90 | Data Protection Notice |

  • Facebook - Grey Circle